Ga terug

Onze werkwijze

Nieuwe huisvesting voor je bedrijf, een uitbreiding, een interne verbouwing of dagelijks en regulier onderhoud heeft altijd impact op de bedrijfsvoering. Er moeten veel keuzes gemaakt worden. Dit vereist een zorgvuldige voorbereiding en afstemming van alle werkzaamheden met alle betrokken partijen.

Hoe pakken wij dat aan?

Samen om tafel

De eerste stap is om met alle partijen die met de bouwwerkzaamheden te maken hebben, de koppen bij elkaar te steken en om tafel te gaan zitten. Wij nodigen uiteraard het hele bouwteam uit, maar ook jouw leveranciers van bijvoorbeeld machines of inrichtingselementen schuiven aan. We brengen alle raakvlakken in kaart en we stemmen de planning op elkaar af.

Doordachte voorbereiding in een 3D-BIM-engineeringsproces

Op basis van alle input werken we met jou en onze bouwpartners het ontwerp tot in detail uit. Door een zorgvuldige afstemming van alle disciplines vooraf - mogelijk in een 3D-model - worden eventuele knooppunten vooraf opgelost. Hiermee wordt de basis gelegd voor een efficiënte en optimale realisatie.

Efficiënt bouwen

Goed voorbereid gaan we voor jou aan de slag, met oog voor de omgeving. Samen zorgen wij voor een prettige werksfeer zonder overlast. Hierbij hoort een veilige en opgeruimde bouwplaats. Onderwerpen die wij van groot belang vinden, maar elders nog wel eens worden vergeten.

20171011 110809 In Pixio In Pixio345 Min
Wij komen graag met je in contact

Neem geheel vrijblijvend contact op

© 2023. Alle rechten voorbehouden.
© Copyright 2023 - bouwbedrijfdedriehoek.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing