Ga terug
Design,- Build&Maintain (DBM) opdracht

Dakrenovatie Low&Bonar gebouw BB Arnhem

Voor de Nederlandse vestiging van Low&Bonar in Arnhem hebben wij een grootschalige dakrenovatie van ca. 12.000 m2 op één van haar productielocaties, gebouw BB op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem gerealiseerd. Bouwbedrijf De Driehoek is verantwoordelijk voor zowel het ontwerp van het nieuwe dak, de realisatie en het verzorgen van 20 jaar onderhoud.


Het verouderde na-oorlogse dak van 12.000 m2 is geheel voorzien van een geheel nieuwe dakopbouw en er zijn ca. 900 m1 bestaande lichtstraten op het dak vervangen, waarin tevens diverse nieuwe ventilatiemogelijkheden voor de fabriek zijn geïntegreerd. Tevens is het dak voorzien van een volledig nieuwe dakrandbeveiliging en een nieuw gecertificeerde bliksembeveiliging installatie. Door nauwe samenwerking met de opdrachtgever en onze co-makers, is het gelukt om deze ingrijpende werkzaamheden uit te voeren met doorgang van het productieproces in de fabriek. Doordacht. Samen. Bouwen!

Screenshot 5
Low Bonar 4
Low Bonar 3
Low Bonar 1
20180702 105336
20180709 115800
Screenshot 6
Screenshot 7

Over Low&Bonar

Low&Bonar is wereldwijd een toonaangevende producent van hoogwaardige garens, vezels, (gecoate) technische textielen, geokunststoffen en composieten die hun toepassing vinden in meer dan 60 landen. De productielocaties bevinden zich in Europa, Noord Amerika, het Midden Oosten en China.

Wij komen graag met je in contact

Neem geheel vrijblijvend contact op

© 2023. Alle rechten voorbehouden.
© Copyright 2023 - bouwbedrijfdedriehoek.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing