Ga terug
Bouwbedrijf de Driehoek

Wie zijn wij?

Bouwbedrijf de Driehoek is een modern middelgroot bouwbedrijf gevestigd in Groenlo, in de Achterhoek. Wij realiseren - met onze betrokken en vakbekwame medewerkers - grote en kleine bouwprojecten voor zowel bedrijven als particulieren. 

Missie en visie

Doordacht. Samen. Bouwen.

Doordacht. Samen. Bouwen.

Deze kernwaarden vormen de basis voor onze platte organisatie met korte lijnen en no-nonsense mentaliteit. Ze staan voor onze werkwijze en aanpak voor het realiseren van een nieuwe woning, bedrijfshuisvesting, een verbouwing, bij een renovatie- of onderhoudsproject. Want aan het eindresultaat gaat bij ons altijd iets vooraf: samen met elkaar afstemmen wat we gaan neerzetten en hoe we dat doen. Want bij bouwen bepaalt - naast het vakmanschap - het proces en een doordachte optimale voorbereiding de uitkomst!

Duurzaam Bouwen

Bouwen met respect voor mens en milieu

Energie zuinig bouwen

Of het nu gaat over passief of energieneutraal bouwen, Nul-Op-de-Meter, samen maken we stapsgewijs keuzes en geven we invulling aan jouw ambitieniveau. Wij zijn aangesloten bij De Passief Bouwer en hebben ervaring met BREEAM.

Veilig en verantwoord bouwen

Wij werken op een veilige en opgeruimde bouwplaats en houden rekening met de omgeving waarin wij bouwen. Wij zijn VCA** gecertificeerd.

Oog voor het milieu

Wij zijn milieubewust en nemen maatregelen om op een duurzame wijze projecten te realiseren. Wij zijn FSC®-(FSC-C016391) en PEFC-gecertificeerd (PEFC/30-32-832) voor een verantwoord bosbeheer.

Samenwerken met BIM

BIM is voor ons méér dan 3D alleen

Optimale voorbereiding

Werken met een Bouw Informatie Model (BIM) is meer dan alleen een 3D-model. Het is een proces van samenwerken. Wij organiseren projectkamersessies waarin wij de verschillende bouwteampartners samenbrengen en coördineren. Elke discipline levert input vanuit haar eigen specialisme op basis van gelijkwaardigheid en met respect voor elkaars belangen. Op deze manier ontstaat er een optimaal en doordacht voorbereidingsproces waarin knelpunten vooraf worden opgelost.

Zekerheid met Bouwgarant

Een solide bouwpartner met zekerheid

Zekerheid

Bouwbedrijf de Driehoek is aangesloten bij BouwGarant. Hét keurmerk in de bouw. Het Bouwgarant-keurmerk biedt zekerheid bij jouw nieuwbouw-, verbouw- en renovatieproject. Het BouwGarant-keurmerk krijg je als bouwbedrijf dan ook niet zomaar. De aannemer moet over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit wordt regelmatig door een onafhankelijke instantie getoetst.

Garantie van BouwGarant

Naast het keurmerk is er ook een garantie van BouwGarant mogelijk. Wij adviseren je graag welke garantie het beste bij jou past.

Meer weten?

Wij vertellen je graag meer!

Wij komen graag met je in contact

Neem geheel vrijblijvend contact op

© 2023. Alle rechten voorbehouden.
© Copyright 2023 - bouwbedrijfdedriehoek.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing